Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kecskeméti tévében szerepeltünk

2009.03.15

Malom-társalgó

Feltöltés időpontja: 2009. március 9. 19:47

Gunity Gábor | www.kecskemetitv.hu

A rendőrség iskola idő alatti igazoltatással, a Twist Olivér Alapítvány pedig hétvégi programokkal szeretné a csellengőket helyes útra téríteni. Vagy legalább is azt elérni, hogy szabadidejükben valami értelmes dolgot csináljanak. Már több hónapja szerveznek programokat a belvárosi bevásárlóközpontban azoknak, akik csak unalmukban sétálnak le-föl. Egyfajta bűnmegelőzési projekt ez is.

A Malom-társalgó ezúttal indiai tánc bemutatóval kedveskedett azoknak a fiataloknak, akik bekapcsolódtak a szokásos péntek és szombat esti programokba. Merthogy december óta a bevásárlóközpont 3. emeletén este hat és tíz óra között lekötik azokat, akik szabadidejükben nem tudnak mit csinálni. Mondhatni úgy is, hogy a csellengőket akarják megfogni, számukra értelmes időtöltést kínálni. Egy pályázatból biztosítják ezeket a programokat május 15-ig. A Twist Olivér Alapítvány 4 társszervezővel együtt nyerte el a pénzt az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumtól.

Ezen kívül ingyenes internetet is biztosítanak, ami slágernek számít. Érdekes, hogy alapvetően a fiatal korosztálynak szólnak a programok, mégis több felnőtt is be-betér a társalgóba. Itt legközelebb 27-én lesz kiemelt esemény, akkor egy focista lesz a vendég, vele lehet majd beszélgetni. Addig is szokás szerint pénteken és szombaton este továbbra is nyitva lesz a Malom-társalgó.

 

http://kecskemetitv.hu/hun/sa_tv/i_belfold_33/i_malom-tarsalgo_7625/t_Malom-társalgó/index.html